Contact

GEZOCHT

Voor het onderzoek “Fysiotherapie op afstand” zijn we op zoek naar therapeuten die willen meedenken in een online focusgroep.

Door technologie, zoals sensoren in te zetten tijdens een videoconsult, wordt het mogelijk om kwaliteit van bewegen op afstand te beoordelen en hier live feedback op te geven (augmented video conferencing).

Dit kan een waardevolle aanvulling zijn op de reguliere fysiotherapeutische zitting of zelfs een efficiëntere mogelijkheid zijn voor fysiek behandelen in de praktijk.

Hoe kijk jij naar bewegingsanalyse op afstand met sensortechnologie en augmented video conferencing? Zie jij hier meerwaarde in? Wat is ervoor nodig om dit in de praktijk toepasbaar te maken en welke informatie zou je dan willen ontvangen en hoe? Hierover gaan we graag met jou in gesprek!

We organiseren focusgroepen voor fysiotherapeuten, waarvan er 1 gericht is op de doelgroep nek- en schouderklachten. Deze focusgroep vindt plaats op 13 februari tussen 19.00 en 21.00. Heb je interesse om hieraan deel te nemen? Of ken je wellicht mensen in je netwerk die dit leuk zouden vinden? Dan kun je contact opnemen via d.vandebovenkamp@saxion.nl.

Meer informatie over het onderzoek is te vinden via deze link.

Dank alvast namens de projectgroep.

Digna van de Bovenkamp – de Kam

Reacties zijn gesloten.