Contact

10-6-2022 – SNN/SNV SCHOUDERCONGRES

Vrijdag 10 juni 2022, ‘s-Hertogenbosch

Schoudernetwerk Nederland en Schoudernetwerk Vlaanderen organiseren gezamenlijk het 5e schoudercongres. Het thema “gluren bij de buren” leggen we graag verder uit: wat kunnen we leren van de Belgen/Nederlanders, van andere disciplines en beroepsgroepen. Een mooi congres met plenaire sessies en natuurlijk keuze uit diverse workshopsessies.  Dus schrijf je nu vast in voor het “early bird tarief” van € 100 (voor leden SNN/SNV).

Link naar het PROGRAMMA

Vrijdag 10 juni 2022 is het zover! In samenwerking met Schoudernetwerk Vlaanderen organiseren we het congres “Gluren bij de Buren”. De naam verklapt het al deels, maar het gaat er niet alleen om wat wij van onze zuiderburen kunnen leren of zij van ons. 

Bovenal vragen we ons hardop af hoe onze ‘buurdisciplines’ het doen. Want welke ontwikkelingen zijn er gaande op het gebied van knie- en rugrevalidatie en hoe passen we deze toe op onze schouderpatiënt? Wat zijn de recente ontwikkelingen binnen de psychologie en hoe kunnen wij dit integreren in onze behandeling? In hoeverre kan de ontwikkeling van ‘virtual reality’ bijdragen aan onze manier van werken? Deze en meerdere vragen vormen de leidraad van het komende congres!
 
De line-up voor het congres is al grotendeels bekend! Vanuit Nederland en Vlaanderen kan je onder anderen de volgende gerenommeerde namen verwachten:  Jo Nijs, Edwin de Raaij, Beate Dejaco, Paul van Wilgen, Alli Gokeler, Anke van Bladel, Jeroen de Jong,  Maaike Pelsma, Wim Dankaerts, Joeri Calsius en Andrea Evers.

Schrijf je snel in voor het congres op www.schoudercongres.nl en profiteer tot en met 10 september van de ‘Early Bird’-korting! Houd daarnaast de website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste congresnieuws.

CALL FOR ABSTRACTS

In het programma zijn 10 plaatsen gereserveerd voor abstract presentaties. Wij nodigen u dan ook uit een abstract in te dienen. De abstracts worden geselecteerd door de wetenschappelijke commissie. Er worden 10 abstracts geselecteerd voor een mondelinge presentatie. Indien u wordt geselecteerd ontvangt u in ieder geval een gratis registratie voor het congres.

Richtlijnen

– Schrijf een Nederlandstalig abstract van maximaal 250 woorden.
– De titel is kort en beschrijft duidelijk de aard van de studie.
– Vermeld objectieve gegevens in het abstract, zodat de reviewers een adequaat oordeel over de studie kunnen vormen.
– Vermijd afkortingen, tenzij deze éénmalig zijn gespecificeerd.
– De abstracts moeten helder en begrijpelijk zijn voor een algemeen fysiotherapeut.
– We willen uw abstract graag in het Nederlands omdat we deze – na acceptatie – op onze website plaatsen die voor iedereen toegankelijk is.

Voorwaarden
– Het is niet de bedoeling om uw resultaten over meerdere abstracts te verspreiden.
– Dien 1 abstract in en zorg ervoor dat dit abstract van de hoogste kwaliteit is.
– U dient zich in te schrijven voor het congres voor 1 mei 2022. 
– Op het moment dat het abstract wordt ingediend, mag dit niet gepubliceerd zijn.

Deadline voor het indienen van abstracts is 1 mei 2022.

Reacties zijn gesloten.