Contact

10-12-2021 – SNN/SNV SCHOUDERCONGRES

Vrijdag 10 december 2021, ‘s-Hertogenbosch

Schoudernetwerk Nederland en Schoudernetwerk Vlaanderen organiseren gezamenlijk het 5e schoudercongres. Het thema “gluren bij de buren” leggen we graag verder uit: wat kunnen we leren van de Belgen/Nederlanders, van andere disciplines en beroepsgroepen. Een mooi congres met plenaire sessies en natuurlijk keuze uit diverse workshopsessies.  Dus schrijf je nu vast in voor het “early bird tarief” van € 100 (voor leden SNN/SNV).

CALL FOR ABSTRACTS

In het programma zijn 10 plaatsen gereserveerd voor abstract presentaties. Wij nodigen u dan ook uit een abstract in te dienen. De abstracts worden geselecteerd door de wetenschappelijke commissie. Er worden 10 abstracts geselecteerd voor een mondelinge presentatie. Indien u wordt geselecteerd ontvangt u in ieder geval een gratis registratie voor het congres.

Richtlijnen:

Schrijf een Nederlandstalig abstract van maximaal 250 woorden.

De titel is kort en beschrijft duidelijk de aard van de studie.

Vermeld objectieve gegevens in het abstract, zodat de reviewers een adequaat oordeel over de studie kunnen vormen.

Vermijd afkortingen, tenzij deze éénmalig zijn gespecificeerd.

De abstracts moeten helder en begrijpelijk zijn voor een algemeen fysiotherapeut. We willen uw abstract graag in het Nederlands omdat we deze – na acceptatie – op onze website plaatsen die voor iedereen toegankelijk is.

Voorwaarden

Het is niet de bedoeling om uw resultaten over meerdere abstracts te verspreiden. Dien 1 abstract in en zorg ervoor dat dit abstract van de hoogste kwaliteit is.

U dient zich in te schrijven voor het congres voor 15 september. 

Op het moment dat het abstract wordt ingediend, mag dit niet gepubliceerd zijn.

Deadline voor het indienen van abstracts is 15 september 2021.

Reacties zijn gesloten.