Contact

Aanmelden Locator

Het is sinds 7 juli 2020 mogelijk je als lid van een regionaal SchouderNetwerk aan te melden voor de nieuwe locator op de homepage: je bent dan als Schoudergespecialiseerde Fysiotherapeut vindbaar met je gegevens / specialisaties (Manueel Therapie, Echografie en/of  SportFysiotherapie) op een overzicht van jouw praktijkgegevens. De “oude”  locator met de links naar de regionale schoudernetwerken is verplaatst naar Onze Regionale SchouderNetwerken onder Informatie SNN.

LINK naar de PDF over de te volgen procedure bij aanmelden.

LINK naar de PDF over de verantwoording beheer gegevens van de locator.

Aanmelden van een 2e werkadres van een Fysiotherapeut op de locator

Als je een tweede werkadres wilt toevoegen op de locator, dan is dat toegestaan, mits:

  • Dit moet geschieden met een ander mailadres dan de eerste aanmelding. Om reden dat elk adres op de locator gekoppeld is aan een uniek mailadres, waarmee je inlogt.
  • Dit tweede adres ook bekend is bij jouw regionale SchouderNetwerk en ook is doorgegeven aan de ledenadministratie van de website.
  • Indien een tweede adres niet bekend is bij de ledenadministratie, dan zal een aanvraag worden afgewezen.
  • Indien je een afwijzing krijgt, vraag dan eerst na bij je regionale SchouderNetwerk, welke gegevens zijn doorgegeven.
  • Wijzigingen dienen vooraf door de contactpersoon van het regionale SchouderNetwerk worden doorgegeven aan de ledenadministratie.
  • De ledenadministratie moet meer dan 1000 NAW-gegevens bijhouden en controleren, neem daarom alleen bij uiterste noodzaak contact op met de ledenadministratie.